DLL Fix Tool

Repair DLL Missing Errors & Download DLL Files for Free for Windows PCs!

systeem heeft gefaald omdat iertutil.dll werd niet gevonden

bij het opstarten van windows xp pro, het begint en stopt dan en zegt dat deze aanvraag is mislukt omdat iertutil.dll werd niet gevonden.

Beantwoorden

Wanneer u een bericht zoals dit:

Explorer.EXE – Kan onderdeel niet vinden: Deze toepassing kan niet worden gestart omdat iertutil.dll werd niet gevonden. Opnieuw installeren van de toepassing kan dit probleem oplossen.

Dit zal in de Event Log:

Type: Informatie
Bron van gebeurtenis: Application Popup
Categorie: Geen
Gebeurtenis-ID: 26
Datum: 2/18/2010
Tijd: 08:38:48
Omschrijving:
Toepassing popup: Explorer.exe – Kan onderdeel niet vinden: Deze toepassing kan niet worden gestart omdat iertutil.dll werd niet gevonden. Opnieuw installeren van de toepassing kan dit probleem oplossen.

De iertutil.dll bestand is vereist voor explorer.exe te starten. Als explorer.exe is niet in staat te lopen, zal je niet in staat zijn om veel te doen met uw systeem totdat het bestand wordt vervangen.

Het bestand kan per ongeluk zijn verwijderd, kan kwaadaardige software het hebt verwijderd of uw antimalware software kon het in quarantaine denken het was een bedreiging.

Beschrijf uw huidige antivirus-en anti malware situatie: McAfee, Symantec, Norton, Spybot, AVG, Avira, MSE, Panda, Trend Micro, CA, Defender, ZoneAlarm, PC Tools, Comodo, etc.!

Hier voor het eerst zijn alle dingen die je kunt “proberen” dat zal niet werken:
sfc / scannow

De iertutil.dll is niet een van de 3.498 dossiers die zijn beschermd op grond van Windows File Protection dus het zal niet vervangen worden automatisch als het komt vermist. Dit betekent dat sfc / scannow je niet zal helpen.

Het is ook niet op de installatie-cd van Windows XP voor u te kopiëren of uit te breiden.
U zult het zelfde probleem probeert op te starten in een soort van veilige modus hebben.

U zult niet in staat zijn om een browser draaien op het getroffen systeem te krijgen op het internet om er een te downloaden. Er is ook een geweldige computer veiligheidsrisico bij het downloaden van bestanden van internetsites toch.

U kunt nog steeds gebruik Taakbeheer om Systeemherstel te voeren en dat het zou kunnen herstellen, maar ik heb het nooit geprobeerd.

Als iertutil.dll ontbreekt, kunt u deze uit een werkend systeem te kopiëren naar het getroffen systeem met dezelfde versie van XP en Internet Explorer of soms kopiëren een in vanaf een andere locatie op uw systeem.

U kunt een goede kopie te krijgen en zet het op een thumb drive, floppy, enz. en kopieer het naar je getroffen systeem met Taakbeheer.

Wanneer u de fout ziet, klikt u op verleden en uiteindelijk krijg je bureaubladachtergrond waar u kunt op CTRL-ALT-DEL om Taakbeheer te starten. Vanuit TM kunt u op Bestand, Nieuwe taak, Bladeren en verander het drop down “Bestandstypen” om alle bestanden, zodat je alle bestanden in alle mappen kan zien.

Blader / Navigeer naar c: \ windows \ system32 te zien of iertutil.dll is echt mist. Als de fout verschijnt er weer terwijl u bladert, klikt u op OK om er voorbij te komen. De explorer.exe probeert te lopen en kan niet tot het ontbrekende bestand wordt vervangen.

Vervolgens, nog steeds met Taakbeheer, blader naar c: \ windows \ system32 \ dllcache en zien of er een kopie van het bestand daar.

Als het niet in c: \ windows \ system32 \ dllcache, het gaat om elders te zijn op uw systeem en u kunt het op een andere manier vinden.
Beginnen door te kijken in c: \ windows \ system32 \ dllcache.

Als dat het enige wat ontbreekt, kunt u gewoon kopieer het bestand van c: \ windows \ system32 \ dllcache en plak het in c: \ windows \ system32 waar het hoort. Als je het niet vindt, krijgt een uit een werkend systeem van hetzelfde type als die van jou, kopiëren naar een USB-stick of een floppy en nog steeds met behulp van TM, bladeren, kopiëren en te plakken waar het moet zijn.

Vanaf TM, kunt u nog steeds toegang tot uw duim of andere zelfs floppy media door te bladeren, kopiëren, plakken, enz. werken allemaal prima.

U gebruikt TM om te bladeren naar uw duim of diskettestation, kopieert u de goede iertutil.dll en vervolgens plakken in de map c: \ system32 map windows \ waar het hoort te zijn.

Als je weer de slag te gaan, kan uw systeem nog steeds geteisterd worden dus geen kwestie wat u gebruikt voor bescherming tegen malware.

DLL error solution
Download Now

XML Sitemap